top of page

Första snön och isvindar 12 m/s .. Go morron!!

Uppdaterat: 4 dec. 2019

Vilket uppvaknande det blev i dag ... Strax efter halv sju släppte jag ut tre glada, förväntansfulla hundar som, precis som vanligt, slängde sej ut över trappen rakt ner i ... Just det, SNÖ!! Vinden var isande kall och Inka, vår soldyrkare, gjorde sitt bästa för att inte landa i snön.. Ja, det gick ju naturligtvis inte så bra utan precis som andra mornar så landade hon strax nedanför trappen mitt i den iskalla snön.. Tappert försökte hon ta sig framåt med minimal kontakt med det kalla, men hon fick se sig besegrad och tvingades uträtta sina behov precis där hon var.

Jessie och Dixie däremot for runt som skottspolar och kunde inte få nog av det kalla vita... Tänk så olika de är de där små pinnarna..

Hästarna har fått vara inne i natt. De står ju annars i lösdriften, men med klass 1 varning på mobilen igår så tyckte jag det kändes bäst att de kunde få tillbringa natten torrt och vindstilla..

Det märks att Phoenix är en bergshäst. Medans Maskot trippade försiktigt ut i hagen över den isiga framfartsvägen så gick Phoenix med avslappnade steg, helt obrydd över väglaget.. Lugnt och tryggt tog han sej tid att lukta och smaka på snön och hade full koll över sina hovar när vi kom till hagen... Sen jäklar blev det åka av!!! Två superlyckliga killar drog flera varv i hagen med bocksprång och glada tillrop... Varmt stall i alla ära, öppna ytor i stor hage är ändå det som är bäst ...

Nope, nu hinner jag inte sitt här mer. Jag har stall att mocka, hundar som ska rastas och så var det ju där med första advent på söndag...

Ha en fantastisk fredag och rädda om er så hörs vi snart igen

// G

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page