top of page

God Jul 2019-12-22



Dan före dan före dopparedagen, och tillika vintersolståndet. Så inte nog med att det bara är två dagar till julafton, imorgon går vi mot ljusare tider.

Ibland händer det saker i livet som gör att den väg man valt måste på något sätt måste ändra riktning. Och alla med lite hum om livets nyckfullhet vet också att när ett bra erbjudande dyker upp då måste man grabba tag i det för allt vad tygen håller. Det finns inga bra lägen för det oförutsedda och att låta en möjlighet slinka mellan fingrarna orsakar bara ångest längre fram och är fullständigt onödigt..

Så, det är därför som vi utökat den lilla hundflocken med en kille på 14 månader. Det bara blev så.

Viper är halvbror till kennelns A-kull och en kopia av pappa Nisse, och pappa Nisse är som de flesta vet väldigt välmeriterad, snygg och så himla trevlig. Vilken lycka säger jag bara!!! Vilken underbar kille lille Viper är!!

Han har smält in på ett fantastiskt sätt och har ett sådant vänligt sätt att inte ens Dixie bryr sig om att läxa upp honom om han missar vem som är boss. Inte ens vår gammelgubbe kan grina illa så länge när Viper ställer sig framför honom, viftar på svansen och bjuder in till lek. Nu har ju Dixie ingen direkt humor, utan nådigt låter han Viper härja på sitt lite valpiga sätt. Man måste ju bibehålla sin värdighet tycker Dixie och låter ungdomarna leka för sej själva.

Och lilla Jessie, hon är väl gladast av dom alla. Tänk, en alldeles egen lekkamrat!! Sen ska Viper inte tro att hon minsann är hur lättflirtad som helst, nope ungtuppen ska veta sin plats och har Jessie "lånat" mattes vante, ja, då är det bäst att han trippar väldigt försiktigt in i hundrummet. Dessa fantastiska hundar!!


En fröjdefull jul önskar jag er alla. Va rädda om er och låt helgerna tillbringas i familj och goda vänners sällskap.

God Jul


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page