top of page

Måndag 2020-03-23

Det är snart dags att avsluta denna dagen och ta sej till horisontalläge och invänta tisdagen. Vårväder hela dagen och det är verkligen en lisa för själen. Tänk så lätt det är att glömma bort de hårda vindarna och det piskande regent som höll hårt om oss för bara ett par veckor sen. De är befriande skönt att lära sig leva i nuet och skita i det som hände igår och inte grubbla så mycket inför i morgon. Det är inte så lätt alla gånger, men det som har hänt har hänt och det är inget man kan påverka. Gick det inte som man vänta sig så bryt ihop en stund, men gå sen vidare. Och morgondagen? Varför grubbla på den, den kommer tids nog, idag blir igår och oavsett hur den upplevdes så har man förhoppningsvis lärt sig något.

Erfarenheter är aldrig fel vare sig det är bra eller dåligt. Idag t ex insåg jag att det är stor skillnad på möjligheten att få fin stekyta på laxfiléen om man tar fel på flaskan till "johnnys senap" och "arlas flytande rasp och smör" flaska. Och det är en väldigt bra erfarenhet!!

Nu önskar jag er en god natt

Allt väl till er alla

// G

I morgon hoppas jag det kan bli ett litet längre inlägg om när man kan tycka att det är dags att slänga in handduken.. När är det dags att säga stopp?

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page